GROEI

Je hebt het gevoel dat je door veranderingen in je werk of je persoonlijke situatie andere keuzes wil of moet gaan maken. Je mist overzicht en perspectief. Ontdek hoe jij je kwaliteiten kunt versterken en met vertrouwen aan de slag kunt in je huidige functie of in een andere werkomgeving.  

In gesprek en met motiverende opdrachten, begeleid ik je bij het verkennen van je situatie en verwerken van veranderingen. Er is aandacht voor jouw hele verhaal, want jij wilt die passende job vinden. Focus, vertrouwen en balans geven je de veerkracht om in beweging te komen.

Tijdens dit parkoers van negen persoonlijke gesprekken, starten we met aandacht voor je gevoel en gedachten van dit moment. We verkennen je actuele situatie en het verwerken van ervaringen krijgt de aandacht die het verdiend. We gaan dieper in op jouw drijfveren, waarden en overtuigingen. Je herkent je uitdagingen en krijgt handvatten om ermee om te gaan. Je leert bewust omgaan met je persoonlijke grenzen in relatie tot je omgeving. Ik reik je hiervoor mooie en waardevolle opdrachten en oefeningen aan. Tijdens dit proces zie jij weer kansen om grip te krijgen op je situatie. Met zelfvertrouwen kom je in beweging en met je persoonlijke doelen geef je zelf vorm aan je toekomst.

Loopbaanvragen passend bij dit parkoers zijn bijvoorbeeld;
Mijn werk verandert door een reorganisatie, hoe kan ik meebewegen? Ik zit in een sleur, maar durf geen nieuwe dingen aan te pakken. Wat levert mij inspiratie op en wat geeft mij energie? Ben ik in mijn werk nog zinvol bezig? Ik ben uitgekeken op mijn huidige functie/ bedrijf, hoe vind ik een passende werkomgeving? In gedachten ben ik altijd bezig met werk, hoe kom ik ervan los?
Ik ben benieuwd naar jouw vraag en bespreek graag met je hoe ik je kan helpen.