REGIE

Werkplezier is belangrijk voor je. Je vraagt je af of je huidige functie het beste in jou naar boven haalt. Je wilt het vertrouwen voelen om zelf richting en betekenis te geven aan je loopbaan. Jij wilt meer weten over jouw persoonlijke eigenschappen en waar jij energie van krijgt. In gesprek en met inspirerende opdrachten, kom je tot de kern van wat jij belangrijk vindt in werken en leven. Je ontwikkelkansen komen in beeld. Hierdoor ga en blijf je met energie en plezier aan het werk.

Tijdens dit parkoers van zes persoonlijke gesprekken en inspirerende opdrachten nodig ik je uit om jezelf beter te leren kennen. Samen praten we over wat je denkt, voelt en doet. Natuurlijk daag ik je uit om het eens op een andere manier te bekijken! Je wordt je bewust van je drijfveren en leert je kwaliteiten en uitdagingen kennen. Je krijgt een nieuw perspectief en daardoor zie je kansen om in actie te komen. Je ervaart dat je met focus en vertrouwen richting gaat geven aan je loopbaan.

Loopbaanvragen passend bij dit parkoers zijn bijvoorbeeld;
Kan ik me verder ontwikkelen? Past er ook een andere functie bij mij? Kan ik leidinggeven? Hoe krijg ik meer werkplezier? Na een werkdag is mijn energie op, kan ik dat veranderen? Ik zou graag meer zelfvertrouwen ervaren, hoe pak ik dat aan?
Ik ben benieuwd naar jouw vraag en bespreek graag met je hoe ik je op weg kan helpen.