ONTDEK

Thema’s en keuzes rond werk of stage houden je bezig. Regelmatig denk je na over wat je wilt en wat je kunt. Zoek je werk of stage? Je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen en zoekt inspiratie. Je wilt meer weten over je talenten en competenties.

In gesprek en met leuke opdrachten, krijg je inzicht en handvatten om je eigen weg te vinden. Leer je meer over jezelf en de werkomgeving die bij jou past. Je bent klaar om stappen te zetten.

Tijdens dit parkoers van drie motiverende gesprekken en leuke opdrachten leer jij jezelf beter kennen. Je talenten, kwaliteiten en competenties komen aan bod. Je leert hoe je jouw verhaal met anderen kan delen Je ontdekt wat voor jou belangrijk is in een werkomgeving en waar jouw kansen liggen. Met deze inzichten maak jij een plan van aanpak om je doelen te bereiken. Je bent klaar om de eerste stappen te zetten.

Loopbaanvragen passend bij dit parkoers zijn bijvoorbeeld;
Wat wil ik eigenlijk? Waar ben ik goed in? Hoe kan ik mijzelf beter presenteren? Hoe kan ik keuzes maken in werk of  stage? Welke werkomgeving past bij mij?     
Laat me jouw vraag weten, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.


REGIE

Werkplezier is belangrijk voor je. Je vraagt je af of je huidige functie het beste in jou naar boven haalt. Je wilt het vertrouwen voelen om zelf richting en betekenis te geven aan je loopbaan. Jij wilt meer weten over jouw persoonlijke eigenschappen en waar jij energie van krijgt.

Tijdens dit parkoers van zes persoonlijke gesprekken en inspirerende opdrachten nodig ik je uit om jezelf beter te leren kennen. Samen praten we over wat je denkt, voelt en doet. Natuurlijk daag ik je uit om het eens op een andere manier te bekijken! Je wordt je bewust van je drijfveren en leert je kwaliteiten en uitdagingen kennen. Je krijgt een nieuw perspectief en daardoor zie je kansen om in actie te komen. Je ervaart dat je met focus en vertrouwen richting gaat geven aan je loopbaan.

Loopbaanvragen passend bij dit parkoers zijn bijvoorbeeld;
Kan ik me verder ontwikkelen? Past er ook een andere functie bij mij? Kan ik leidinggeven? Hoe krijg ik meer werkplezier? Na een werkdag is mijn energie op, kan ik dat veranderen? Ik zou graag meer zelfvertrouwen ervaren, hoe pak ik dat aan?
Ik ben benieuwd naar jouw vraag en bespreek graag met je hoe ik je op weg kan helpen.


GROEI

Je hebt het gevoel dat je door veranderingen in je werk of je persoonlijke situatie andere keuzes wil of moet gaan maken. Je mist overzicht en perspectief. Ontdek hoe jij je kwaliteiten kunt versterken en met vertrouwen aan de slag kunt in je huidige functie of in een andere werkomgeving.  

In gesprek en met motiverende opdrachten, begeleid ik je bij het verkennen van je situatie en verwerken van veranderingen. Er is aandacht voor jouw hele verhaal, want jij wilt die passende job vinden. Focus, vertrouwen en balans geven je de veerkracht om in beweging te komen.

Tijdens dit parkoers van negen persoonlijke gesprekken, starten we met aandacht voor je gevoel en gedachten van dit moment. We verkennen je actuele situatie en het verwerken van ervaringen krijgt de aandacht die het verdiend. We gaan dieper in op jouw drijfveren, waarden en overtuigingen. Je herkent je uitdagingen en krijgt handvatten om ermee om te gaan. Je leert bewust omgaan met je persoonlijke grenzen in relatie tot je omgeving. Ik reik je hiervoor mooie en waardevolle opdrachten en oefeningen aan. Tijdens dit proces zie jij weer kansen om grip te krijgen op je situatie. Met zelfvertrouwen kom je in beweging en met je persoonlijke doelen geef je zelf vorm aan je toekomst.

Loopbaanvragen passend bij dit parkoers zijn bijvoorbeeld;
Mijn werk verandert door een reorganisatie, hoe kan ik meebewegen? Ik zit in een sleur, maar durf geen nieuwe dingen aan te pakken. Wat levert mij inspiratie op en wat geeft mij energie? Ben ik in mijn werk nog zinvol bezig? Ik ben uitgekeken op mijn huidige functie/ bedrijf, hoe vind ik een passende werkomgeving? In gedachten ben ik altijd bezig met werk, hoe kom ik ervan los?
Ik ben benieuwd naar jouw vraag en bespreek graag met je hoe ik je kan helpen.